Custom Search

Wednesday, June 6, 2012

Pulau Kapas: Part 2

Sukaneka! Acara wajib bila bercuti ramai-ramai.. Umur semua atas 20 tp kami comelkan.. haha oh,..kumpulan biru tu terlampau sporting..sila abaikan..hahaha

Merah! Tema topeng

 Kuning! tema plastik

 Hijau! tema alam 

Ini LANUN!! haha..grup biru..

1st game kami main baling2 belon air..lepastu game bola dalam sudu n last skali maen belon acah (galah panjang) serius seronok..tak sgke semua sporting n memg kami enjoy puas2..suke bile semua gelak2..da penat sukaneka, sambung main bola tmpar..bile da letih, semua terjun laut..debush~

 Bersedia untuk berjuang..GO! GO!

 tunggu turn dapat bola..


 Excited main belon acah..

Gmba ni mcm 2 lelaki nk berlawan ntuk dapatkan gadis pujaan kat tgah tu..haa~ 

Game yg perempuan je main.. namakan~ clap*clap* sejenis~ clap*clap* buah~
oh..hampir mustahil  untuk kami kumpul sama2 mcm ni..memasing nk grad dah bulan sepuluh ni.. =,(

Mlm tu ada BBQ dinner..mknan kak mira da tlong bakarkan..kami tinggal mkn je..hee~ n then kumpul ramai2 kat pantai..Waa~ sedih..tak merasa dah duduk ramai2 macm ni lagi dgn coursemate..hmm..esoknya kami breakfast n gerak ke pasar payang..kejap je masa yg ada untk shoping sebab plan nk ke Pusat penerangan penyu tp driver bus kate dy nk balek UKM cepat..trpaksa cancel last minit plan nk tgok penyu..kempunan..ondway balek kami singgah bli kopok lekor..wajibla kan sebab da ada kat terengganu.. Wlauapapun.. trip kami kali ni memg seronok..tak kisahlah mana destinasinya, yg penting adalah org yg bersama dgn kita..hargai masa yg ada..selepas 3 tahun, kami akan berpisah mgikut haluan masing2..END.


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete